Wednesday, December 28, 2011

Edisi 22 : Direct Entry Night (DEN)~

Assalamaualaikum. W.B.T
Selamat Sejahtera kepada semua pembaca..
ececece..macam rmai plak pembaca aku ni ye..hihi..

tadi masa rum8 balik dari keluar
tetibe ader la pulak kad invitation. memang tunggu pon kad tu sebab geng2 
sume cakap kad invitation tu dah siap and nak distribute.
aku bajetkan sok la aku dapat..skali tup2 malam ni da dapat da..
waaa..sungguh excited!!!
malam yang akan menyimpan seribu kenangan dan malam
yang terakhir untuk kami semua berkumpul.
lepas ni tataw la bila dapat lagi dapat berkumpul macam tu..sebab pasni sume akan pergi mencari kerjaya masing- masing(cdey je bunyinye..huhu..)
tapi xape la.. yang penting kita gunakan kesempatan yang ada untuk ceria bersama..iye x?hehe..
tak nak cite banyak..jom tgk kad invitation aku..hihi~

tak bape nak jelas plak gambo aku neh.almaklum la camera old skool..tp no cabutan bertuah tu.."07"
no james isaac,hihi..:P
tadaaaa....ni la hadiahnye.sape la bakal dapat hadiah dari aku nie ye..
nak taw ape dalam die???jawapannya..rahsia..teettt~ :P

gambar kat bawah ni ape kena mengena ngan malam DE ni ye?
semestinye la ade kena mengena,hahaha..
ni la barangan yang akan aku pakai untuk malam DE tu t..
macam mane la gaya rupe aku pkai malam DE tu nanti dengan barang2 ni..
nantikannya...:P 

tie yang ensem~
topi yang kachak..hihi~
 hehe..xsabar nak tunggu hari khamis malam nanti..
korang nak taw ape yang dalam bekas hadiah tu..next entri aku cite..hahaha..
ok la.. tu je la nak kongsi..
papai..:P



6 comments:

Shahzan said...

amboi.. untunglah dapat invitation.. awal dari aku ni.. haha.. topi tu sangatlah smart..

NuruL SyuhadaH said...

ambuii.. topi n tie.. x saba nk tgk ni :D

wanie hasnaa said...

james isaac la sgt !!!! :p

izaqHelmy said...

ijan : invitation tu aku dpt pas ko post kt fb la geng..hehehe..topi?smart n awesome bro~

nurul: hehe..semestinye..i pon xsabar nk pkai.haha~

wani : erm..tukar name la sket utk mlm DE..hahaha..~:P

Shahzan said...

untungla dapat tukar nama James Isaac..

izaqHelmy said...

muahahaha..nama baru pon awesome jugak..mesty untung maa! :)